Anmol Chemicals Anmol chemische stoffen is een aantal decennia oude productiebedrijf in groep. Het is de pionier fabrikant van Cinnamic Aldehyde of Cinnamaldehyde, farmaceutische excipiŽnten, geur en smaak chemicaliŽn in India. Ze hebben verschillende productievestigingen verspreid over India. De groep heeft tol fabrikanten en vertegenwoordigers in UAE, Europa en de Verenigde Staten.
De eenheden hebben een of meer van de certificatie zoals de FDA, GMP, ISO 9001, ISO 22000, HACCP, REACH, Kosher & Halal

Home ------------ Contact

Drum Packing Palletized Drum Packing Palletized & Shrink Wrapped. 25 50kg HDPE Laminated Bags. Exports to USA UAE Europe Tanzania Kenya Egypt Turkey Brazil Chile Argentina Dubai Jumbo Packing Cinnamaldehyde, Cinnamic Aldehyde Manufacturers

Dit is een samenvatting computervertaling van onze website voor details ga je naar onze Home Page

Cinnamic Aldehyde fabrikanten

CAS-nummer 104-55-2 EG Code EINECS nummer 203-213-9, FEMA nummer 2286 moleculair gewicht 132.16, moleculaire formule C9H8O, Cinnamaldehyde

MSDS Cinnamic aldehyde fabrikanten

Cinnamic Aldehyde is een organische verbinding die kaneel zijn smaak en geur geeft. Dit bleek viskeuze gele vloeistof komt van nature in de bast van kaneel bomen en andere soorten van het geslacht van kaneel schors is ongeveer 90% cinnamaldehyde. De molecule bestaat uit een fenylgroep gekoppeld aan een onverzadigde aldehyde.

Toepassingen:

De meest voor de hand liggende toepassing voor Cinnamic Aldehyde is als smaakstof in items zoals kauwgom. Het is ook gebruikt in sommige parfums van natuurlijke, zoete of fruitige geuren.

Als een agrichemical
Cinnamaldehyde wordt ook gebruikt als een fungicide. Bewezen effectief op meer dan 40 verschillende gewassen, wordt cinnamaldehyde typisch toegepast op de root-systemen van planten. De lage toxiciteit en bekende eigenschappen maken het ideaal voor landbouw. Cinnamaldehyde is een effectieve insecticide, en de geur is ook bekend om af te weren van dieren zoals honden en katten. Cinnamaldehyde heeft onlangs erkend als een zeer effectief insecticide voor muggenlarven.

Als een antimicrobiŽle
Een ander gebruik van cinnamaldehyde is als een antimicrobiŽle. Onderzoekers van de Universiteit van Illinois te Chicago hebben gevonden dat cinnamic aldehyde, wanneer gebruikt in grote rode, mondelinge bacteriŽle groei voorkomen door meer dan 50 procent. Het is vooral effectief tegen bacteriŽn leven aan de achterkant van de tong, anaŽrobe bacteriŽn populaties met ongeveer 43 procent te verminderen.

Als een anti-kanker agent
Recent onderzoek documenten anti-kanker activiteit van cinnamic cinnamaldehyde/aldehyde waargenomen in cel cultuur en dierlijke modellen van de ziekte.

Diverse toepassingen
Cinnamaldehyde is ook bekend als een corrosieremmer voor staal en andere ferro-legeringen in bijtende vloeistoffen.

Wij bieden materiaalspecificatie als onder:
Verschijning: Geelachtige vloeistof.
Test: niet minder dan 98,5% door GC
Kookpunt 252 C

Cinnamaldehyde fabrikanten
Cinnamic Aldehyde fabrikanten op:

Anmol Chemicals
S-8, SARIFA MANSION, 2DE FLANK ROAD, CHINCHBUNDER, 400009 MUMBAI, INDIA
TEL: (OFFICE) 91-22-23770100, 23726950, 23774610, 23723564 - FAX: 91-22-23728264

e-mail: anmolc@mtnl.net.in

Anmol Chemicals

Uitvoer naar de Verenigde Staten, Canada, UAE, Europa, Zuid-Afrika, Tanzania, Kenia, Nigeria, Egypte, Oeganda, Turkije, Mexico, BraziliŽ, Chili, ArgentiniŽ, Dubai enz.

Copyright en gebruikelijke Disclaimer is van toepassing. 17 June, 2015